flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання із Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!

23 серпня 2024, 08:44

Шановні співвітчизники !

 Щиро вітаємо Вас із Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!

             Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.

             Символом нашої незалежної Батьківщини є Державний Прапор, – втілення національної єдності, честі та гідності. Під його знаменом багато поколінь українців йшло до проголошення самостійної України. Прапор нашої країни несе в собі її історію. Настільки багато всього у двох кольорових смугах. Це і вірність, і мужність наших громадян. Їх відвертість та чесність. Готовність до самопожертви та віра в нашу державу. Під ним український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Це прапор миролюбства. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку та культурної розбудови нашої країни. За роки незалежності виросло покоління, для якого слова «свобода», «право вибору», «демократичні цінності » - це не просто правові терміни, а спосіб життя.

            Нехай наш синьо-жовтий стяг завжди розвиватиметься над кожним українським містом, як символ перемоги над загарбниками та над темрявою яку вони з собою несуть. Нехай він кожен раз надає наснагу на шляху до нових перемог та процвітання. Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас.

 

З повагою,

В.о. голови суду Сергій ЯНЧУК

Керівник апарату суду Вікторія ДІСТРЯНОВА