flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з нагоди дня працівників суду

15 грудня 2023, 09:24

Шановні судді, працівники суду, органів і установ системи правосуддя та судді у відставці!

Від імені керівництва та колективу Баштанського районного суду Миколаївської області з нагоди професійного свята прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників суду!

Нелегка місія служіння правосуддю вимагає від кожного з вас високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей – честі, гідності, відданості справі.
Вдячні за вашу роботу в такий не простий, але дуже важливий період для України. Незважаючи на постійні обстріли, перебої з електроенергією ви продовжуєте забезпечувати доступ громадян до правосуддя.

Саме від вашої роботи залежить надійність правового захисту громадян, а відтак і збереження в суспільстві справедливості. Верховенство закону і захист прав та свобод людини – це основні завдання судової системи задля розвитку України як демократичної країни.

Судова система – це важливий елемент правової системи України. І тому, в день професійного свята, ми висловлюємо шану та повагу вам, як людям, які стоять на сторожі справедливості, правди, конституційних прав та свобод українців.

Зичимо вам міцного здоров’я, успіхів, емоційної стійкості, незалежних принципових рішень і вчинків. Підтримки від держави судовій системі. Якнайшвидшої перемоги Україні.

Зі святом!

З повагою ,

В.о. голови Баштанського районного суду                                              С.В. Янчук

Керівник апарату Баштанського районного суду                            В.В.Дістрянова