flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем захисників і захисниць України

29 вересня 2023, 15:04

В Україні з переходом Православної церкви на новоюліанський календар тепер День захисників та захисниць святкують 1 жовтня, цього ж дня також відзначають церковне свято Покрови Пресвятої Богородиці. Цей день став особливо цінним для українців саме після повномасштабного вторгнення Росії.

Щиро вітаємо всіх із Днем захисників і захисниць України - зі святом мужності, честі, доблесті, незламності національного духу!

Захисники і захисниці України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.

В цей особливий день ми схиляємо голови в пам’ять про тих, хто загинув, віддавши своє життя, щоб Українська держава відбулася, щоб Українська держава жила. Саме в цей день і щоденно вкотре дякуємо усім, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини.

Бажаємо всім нам мирного неба, злагоди, спокою, благополуччя та гармонії. Нехай Покрова Пресвятої Богородиці береже та благословляє кожного з нас. Миру та злагоди нашій Батьківщині, наснаги у зміцненні обороноздатності країни й плідної праці на благо української держави!

Зі святом вас!

Слава Україні. Героям Слава!

З повагою,

В.о. голови суду Сергій ЯНЧУК

Керівник апарату суду Вікторія ДІСТРЯНОВА