flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Команда Баштанського райсуду вчергове здобула першість турніру з міні – футболу із розіграшу Кубка "Баштанської територіальної громади до дня м.Баштанка"

18 вересня 2023, 10:39

У суботу, 16 вересня 2023 року у місті Баштанка відбувся турнір з міні – футболу із розіграшу Кубка «Баштанської територіальної громади до дня м.Баштанка». В турнірі прийняли участь 4 команди, а саме команда Баштанського РВП ГУНП, команда Баштанського відділення  ГУДСНС України, команда с.Христофорівка та футбольна команда Баштанського районного суду.

Згідно формату турніру для виявлення переможця команди грали в кругову систему. Кожна команда зіграла по три матчі з суперниками. Першу гру наші хлопці грали з командою с.Христофорівка та здобули перемогу з рахунком 7:0.

Наступну гру команда Райсуду проводила проти команди Баштанського відділенняГУ ДСНС України, яка закінчилась впевненою перемогою наших гравців з рахунком 3:0. Гра не була легкою, проходила на зустрічних курсах, але завдяки злагодженості та дотриманням ігрової дисципліни, перемога була на боці команди Райсуду.

Третя гра для нашої команди була важливою та принциповою. Хоч команда Баштанського відділу поліції і поступилася у першій грі, але вразі перемоги з різницею у два та більше м’ячі,мали б шанси зайняти перше місце.Гра розпочалася досить жваво, в очах кожного гравця горіла жага до перемоги. Вже в дебюті поєдинку гравцям Баштанського відділу поліції вдалося забити два швидкі м’ячі у ворота Баштанського райсуду. Але гравці команди райсуду не занепали духом, а зібрали всі сили і ще до перерви змогли відіграти один м’яч. В другій половині матчу градус гри не змінився, але ініціатива була боці команди Баштанського райсуду, яка частіше володіла м’ячем, створювала небезпечні моменти, але м’яч вперто не хотів залітати у ворота противника. І лише за кілька хвилин до кінця матчу, за старанність та волю до перемоги наші хлопці були винагороджені забитим м’ячем у ворота Баштанського відділу поліції, який став вирішальним у грі та у турнірі взагалі. Тож матч закінчився з рахунком 2:2, який вивів команду Баштанського райсуду на першу сходинку у турнірі.

Тож, по завершенню турніру команди зайняли наступні місця: перше місце – Баштанський районний суд, друге місце – Баштанське відділення ГУДСНС України, третє місце – Баштанський районний відділ поліції ГУНП, четверте місце – команда с.Христофорівка.

Після закінчення турніру головою федерації футболу Баштанського району та міським головою було проведено нагородження команд, в ході якого відзначено кращих гравців команд, а переможця турніру чудовим кубком.

Окремо, хочемо відзначити команду с.Христофорівка, яка в цей важкий для країни час змогла зібратися та прийняти участь у турнірі.


Щиро вітаємо нашу команду з перемогою та бажаємо хлопцям подальшого зростання і наснаги у підкорені нових спортивних вершин!