flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт про виконання вимог Законів України «Про доступ до публічної інформації» та "Звернення громадян" за I квартал 2018 року.

02 квітня 2018, 15:48

            В Баштанському районному суді за організацію роботи зі зверненнями громадян відповідає  керівник апарату суду .

          Прийом громадян з питань діяльності суду здійснюється головою суду в понеділок з 8.00 год. до 12.00 год. Керівник апарату суду здійснює прийом громадян щоденно на протязі всього робочого часу.

          Як правило, громадяни звертаються до суду з позовними заявами та з інших питань, пов’язаних з розглядом конкретної справи ( про видачу копій судових рішень, виконавчих листів, ознайомлення з матеріалами справи, тощо).

 

          В  I кварталі  2018 року не надходили заяви  чи скарги  від громадян в порядку передбаченому Законом України "Про звернення громадян".

 

           В I кварталі  2018 року до Баштанського районного суду Миколаївської області надійшло 4 письмових запити на інформацію від юридичних та фізичних осіб, з яких всі 4- розглянуто та надано відповіді у встановлені терміни.

 

          Запити стосувалися надання інформації щодо контактних даних  суду, розміру посадових окладів працівників  апарату суду та розміру виплачених премій, стосовно вищої юридичної освіти суддів. 

 

        Відповіді на запити було надано вчасно в установлений строк  , який визначено  Законом України "Про доступ до публічної інформації". Рішення, дії чи бездіяльність працівників Баштанського районного суду Миколаївської області, щодо  надання публічної інформації у I кварталі  2018 році  не оскаржувалися.

 

Прес-секретар суду