flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

26 вересня 2022 року проведено внутрішнє навчання з працівниками суду

27 вересня 2022, 14:08

Відповідно до плану роботи Баштанського районного суду, 26 вересня 2022 року відбулось навчання працівників апарату Баштанського районного суду Миколаївської області.

Мета навчання – ознайомлення з заходами евакуації під час надзвичайної ситуації, нагадати правила під час робіт на копіювальних апаратах, підвищення загальних пожежно-технічних знань, навчання правилам пожежної безпеки з урахуванням пожежонебезпечних особливостей об’єкта, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі; отримання слухачами теоретичних та практичних навичок, необхідних для кваліфікованого і якісного виконання обов'язків, пов'язаних із забезпеченням безпеки на робочому місці.

   Відкриваючи захід, в.о. голови суду Янчук С.В. наголосив на важливості теми навчання та зауважив, що це той випадок, коли хочеться, аби не довелося втілювати отримані знання на практиці, а також нагадав працівникам апарату суду про рекомендації Ради суддів України щодо роботи судів в умовах воєнного стану   і наголосив, що ігнорування працівниками суду повітряної тривоги є неприпустимим.

На навчанні слухали  судового розпорядника Лабу М.М. який виступав з доповіддю на теми: «Охорона праці  під час робіт на оргтехніці» та «Заходи евакуації під час надзвичайної ситуації». Старший судовий розпорядник Федорчук О. Л.  розповів  працівникам апарату суду про заходи пожежної безпеки.

В ході проведення занять були відпрацьовані питання щодо злагодження дій працівників суду. Відпрацьовані питання охорони громадського порядку і надання домедичної допомоги постраждалим

 Крім цього, були обговорені основні питання діяльності суду, стан дотримання трудової та виконавської дисципліни, підтримання громадського порядку в суді.

 

   За повідомленням прес-служби суду