flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Футбольна команда «Райсуд» - виборола Кубок «Силових структур»

29 серпня 2022, 15:16


У суботу, 29 серпня 2022 року у місті Баштанка відбувся турнір з міні – футболу із розіграшу Кубка «Силових структур». В турнірі прийняли участь 7 команд, а саме команда Баштанського РВП ГУ НП, команда Баштанського РТЦК та СП, команда Баштанської міської ради, команда 3-го ДПРЗ ГУ ДСНС України, команда «Блокпост» (працівники поліції Херсонської області), команда Веселинівського ВП Вознесенського РУП ГУ НП та футбольна команда Баштанського районного суду.

Згідно формату турніру для виявлення переможця було сформовано 2 групи. Перша група 4 команди 2 група 3 команди. Кожна команда зіграла по одному матчу з суперниками в групі. Першу гру наші хлопці грали з командою Баштанського РВП ГУ НП та здобули перемогу з рахунком 6:0. Наступну гру команда райсуду проводила проти команди Веселинівського ВП Вознесенського РУП ГУ НП, яка закінчилась впевненою перемогою наших гравців з рахунком 5:1. Третя гра для нашої команди була важливою тому, що команда Баштанської міської ради також у своєму активі мала дві перемоги в попередніх іграх. Команда райсуду доклала зусиль та (здобувати) перемогу із рахунком 4:1, що вивело наших хлопців на перше місце в групі та дало можливість поборотися за перше місце у фіналі.

У фіналі на полі зустрілись футбольні команди "Райсуд" та "Баштаннський РТЦК та СП". Фінальна гра була дуже напруженою. Перший тайм закінчився з рахунком 1:2. на користь суперників. Переламати перебіг поєдинку у наших хлопців вийшло у другому таймі на початку якого вони зрівняли рахунок, а в кінці тайму в запеклій боротьбі забили ще два м’ячі у ворота супернику. Так з рахунком 4:2 перемогу вибороли футболісти команди "Райсуд".

Після закінчення турніру головою федерації футболу Баштанського району було проведено нагородження команд, де було нагороджено кращих гравців команд, а переможців турніру чудовим кубком.


         Щиро вітаємо нашу команду з перемогою та Бажаємо хлопцям подальшого зростання і наснаги у підкорені нових спортивних вершин!