flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено благодійний турнір на підтримку Збройних Сил України

22 квітня 2024, 13:25

20 квітня 2024 року за ініціативи Баштанського районного суду Миколаївської області відбувся Благодійний турнір з міні-футболу, метою якого було долучення до благодійного зібрання коштів на підтримку Збройних Сил України, а саме придбання та передача військовій частині квадрокоптеруDJIMavic 3.

 

Відкриття турніру було доручено сину героїчно загиблого воїна на Запорізькому напрямку, нашого земляка із с.Новогеоргіївки Олександра Боровика – Нікіті і підняття прапору разом з учасником бойових дій Ігорем Хусаіновим.

 

В ході урочистої частини присутні турніру хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників.

 

У змаганнях взяли участь 9 команд, які після жеребкування поділилися на три групи:

 

Група А :

«Динамо» Каховка,«Газовик» Баштанка,«Райсуд» Баштанка.

Група Б:

«ДСНС» Казанка, «Динамо-2» Баштанка, «Соняшниковий світанок».

Група В:

«Баштанська ОТГ», «Динамо» Новий Буг, «Динамо» Баштанка.

 

У результаті запеклої боротьби на груповій стадії, у першій півфінальній грі зустрілися команди:  «Райсуд» Баштанка та «Баштанська ОТГ». Гра проходила напружено та безкомпромісно, але в ході відведеного часу переможець визначений не був, гра завершилася з рахунком 0:0. Лише в серії післяматчевих пенальті перемогу здобула команда «Райсуд» Баштанка.

У другій півфінальній грі зустрілися команди: «Динамо-2» Баштанка та «Динамо» Новий Буг. Гра теж була цікавою та ще й результативною, 0:5 на користь «Динамо» Новий Буг.

 

У боротьбі за третє місце зустрілися команди: «Баштанська ОТГ» та «Динамо-2» Баштанка. У цій парі найсильнішими були гравці команди «Баштанська ОТГ», які з рахунком 4:1 перемогли суперників.

 

Перше місце у турнірі розіграли команди:  «Райсуд» Баштанка та «Динамо» Новий Буг. Незважаючи на  погодні умови (розпочався невеличкий дощик), градус гри на полі, напруженість у повітрі та емоції вболівальників, були надвисокими. До останньої хвилини гра проходила на зустрічних курсах, і врешті решт завершилася впевнено перемогою команди «Райсуд» Баштанка з рахунком 2:0.

 

Після завершення турніру голова Баштанського районного суду Сергій Янчук вручив командам призерам відповідні дипломи та кубки, а також відзначив грамотою кращих гравців у кожній команді.

 

За результатами заходу зібрано 64 тис.грн. Кожна зібрана гривня буде витрачена на придбання квадрокоптеру DJI Mavic 3 та передача його військовій частині.

 

Колектив Баштанського районного суду Миколаївської області дякує всім, хто активно долучився до доброї справи, адже в такий нелегкий для України час будь-яка допомога для ЗСУ має значення. Ми віримо в них, і саме в їхніх руках перемога України!

 

Окремо висловлюємо подяку:

- командам «Динамо» Каховка,«Газовик» Баштанка, «ДСНС» Казанка, «Динамо» та «Динамо-2» Баштанка, «Соняшниковий світанок», «Баштанська ОТГ», «Динамо» Новий Буг, які в умовах війни знайшли можливість та час прийняти участь у турнірі;

- керівнику Баштанського районного відділу поліції Івану Хохлову, який разом з підлеглими організував безкоштовну польову кухню для учасників турніру та гостей.

 

Разом ми сильні та непереможні!

 

Слава Україні!

 

Героям слава!